EMAS

Elektrische installaties

KLASSIEKE SYSTEMEN EN DOMOTICA

Wenst u een volledige installatie laten aanleggen voor een renovatie of voor een nieuwbouwproject ? Dringt een uitbreiding of een aanpassing van uw huidige installatie zich op? Of wilt u graag bepaalde domotica-toepassingen integreren in uw woning?

EMAS-elektriciteitswerken bekijkt graag even samen met u welke mogelijkheden er zijn, afhankelijk van uw wensen en uw budget gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op ons beroep doen voor het aanleggen of aanpassen van een installatie.

LICHTSTUDIE EN LICHTADVIES

Ter ondersteuning van uw project bieden wij u ook de mogelijkheid om bijgestaan te worden door een lichtconsulent. De lichtconsulent bezorgt u tips en advies die specifiek op uw bouwplannen van toepassing zijn, dit met als doel een professionele geadviseerde keuze te kunnen maken inzake verlichting.

Deze lichtconsulent bezorgt u een concept-tekening op plattegrond en daarbij gelijk ook een offerte voorstel voor armaturen, specifiek aangepast op uw project en voorkeuren.

ENKELE VOORBEELDEN