EMAS

Elektrische installaties

KLASSIEKE SYSTEMEN EN DOMOTICA

Wenst u een volledige installatie laten aanleggen voor een renovatie of voor een nieuwbouwproject ? Dringt een uitbreiding of een aanpassing van uw huidige installatie zich op? Of wilt u graag bepaalde domotica-toepassingen integreren in uw woning?

EMAS-elektriciteitswerken bekijkt graag even samen met u welke mogelijkheden er zijn, afhankelijk van uw wensen en uw budget gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op ons beroep doen voor het aanleggen of aanpassen van een installatie.

LICHTSTUDIE EN LICHTADVIES

Om er zeker van te zijn dat uw project perfect tot zijn recht zal kunnen komen is het erg belangrijk om een juiste keuze te maken rond hoe, waar en met welke armaturen u de kamers en muren van uw project wil gaan verlichten. 

Om u hierbij de allerbeste adviezen te kunnen geven, zijn wij voortdurend in contact met ervaren, professionele lichtconsulenten. Deze lichtconsulenten bezorgen ons met hun deskundigheid en advies voorstellen, die ervoor zorgen dat het design van uw woonst of project tot in de kleinste details mooi afgewerkt zal zijn. Het advies van deze lichtconsulenten bezorgt ons voortdurend heel erg mooie resultaten.

ENKELE VOORBEELDEN